dimecres, 9 de maig de 2018

Les dones també movem el món – Quinzena Solidària

Bon dia!

Del 5 al 19 de Maig es celebra la Quinzena Solidària a Calella, que inclou tot un seguit d'activitats orientades a la reflexió i a conèixer les realitats d'altres cultures, organitzades pel Consell de Solidaritat juntament amb l'Ajuntament de Calella.
Aquest any, té la finalitat de donar visibilitat al paper de la dona arreu del món. És per aquest motiu, que com a escola ens hem volgut sumar, perquè els nostres alumnes coneguin com de diferents però iguals a la vegada són les dones del món.


A cicle superior hem decidit treballar-ho a partir de diferents textos. Aquestes són petites històries de dones que han fet alguna cosa per la societat. Ja siguin matemàtiques, activistes, cantants, esportistes… Tothom sigui noia o noi pot arribar a canviar el món!
Aprofitem per adjuntar-vos una notícia que ens van fer a Ràdio Calella Televisió sobre com treballem la Quinzena Solidària a l'Escola Pia : http://www.radiocalella.cat/lescola-pia-es-suma-a-la-quinzena-solidaria-les-dones-tambe-movem-el-mon/


Per cert, ahir vam començar les competències bàsiques. Vam fer medi natural, avui hem fet llengua castellana i matemàtiques i dijous farem llengua catalana i llengua estrangera (en el nostre cas, llengua anglesa). Ja queda menys!